(020) 21 01 567

Referenties.

Jochem van HVJ groep is een jonge makelaar die mij heeft geholpen mijn appartement te verhuren. Dit naar volle tevredenheid. Vanaf het eerste moment heeft hij zich ingespannen mij steeds goed op de hoogte te houden van bezichtigingen en kwam met duidelijke feedback terug. Er was geen moeite te veel mij te voorzien van tips inzake de verhuur en mogelijke verbetering van het appartement. Zowel voor mij als voor de mogelijke huurder. Kortom, iemand die meedenkt en nog beter, hij doet wat hij zegt. Ik had het gevoel dat "de vaart er goed in zat". Dat klopte ook, want binnen korte tijd was er een zeer goede huurder gevonden. Afhandeling van de zaken waren zeer correct en vlot. Goede huurovereenkomst en opleveringsrapport met duidelijke foto's. Telefonisch ook zeer goed bereikbaar, zelfs in de avonduren. Ik kan iedereen Jochem van HVJ groep aanbevelen.

Appartement verhuurd voor investeerder

Wanneer je alle zaken rondom je beleggingen van A tot Z wilt laten ontzorgen dan is HVJ groep je beste keuze. Ze zijn scherp en denken goed met je mee. Ik zou ze aan iedereen aanraden. Zowel voor de aankoopbegeleiding, het zoeken van nette en geschikte huurders als voor het beheer van je vastgoed.

Diverse panden aangekocht voor een ondernemer/belegger uit Amsterdam

Ik zag er tegenop om een huisje te kopen en van alles te moeten regelen naast mijn drukke leven. Huis voor je Rendement is voor mij de oplossing. Zowel de financiële zaken als de praktische zaken worden fantastisch opgepakt en geregeld. Eigenlijk kom ik nooit in mijn appartement in Amsterdam. Het is in goede handen bij Huis voor je Rendement. Bezit is daarom geen gedoe!

Appartement aangekocht voor een investeerder uit Castricum

Ik was al lang zelf opzoek naar een pand in Amsterdam om te kopen als investering. Dit bleek uit eindelijk toch wel een erg complex karwei omdat er veel expertise bij komt kijken. Toen hoorde ik via via over Huis voor je Kind en heb ik hen benaderd. Jochem heeft alle zorgen uit mijn handen genomen. Dit was een juiste beslissing en ik kijk hier zeer positief op terug.

Appartement aangekocht voor een investeerder uit Haarlem

Geverifieerde recensies van HVJ groep zijn te zien op Funda: Bezoek onze Funda pagina