(020) 21 01 567

Wat wij doen.

1. Huis zoeken.

Onroerend goed is een lange termijn investering, waarvoor weloverwogen keuzes moeten worden gemaakt. Deze keuzes beginnen bij het zoeken van een appartement. Aan welke doelgroep zal later worden verhuurd? Welke regelgeving komt bij welke vorm van verhuren kijken? Vragen die wij zullen beantwoorden tijdens een kennismakingsgesprek. Nadat wij opdracht hebben gekregen, zullen wij actief zoeken naar de meest geschikte woningen en ontvangt u direct bericht als er een huis beschikbaar komt die aan uw eisen voldoet. Zitten daar voor u interessante woningen tussen, dan gaan wij deze met u bezichtigen. Als wij samen tot de conclusie komen dat de woning een goed rendement kan opleveren, zullen wij de woning juridisch toetsen en een biedingsstrategie uitwerken.

2. Huis verbouwen.

Een 'opknapper' kopen geeft vaak een financieel voordeel bij aankoop, maar kan veel zorgen geven. U bent natuurlijk vrij om zelf de verbouwing te managen. Wij kunnen u deze zorgen uit handen nemen met onze bouwbegeleiding. Voor een vast percentage van de verbouwsom wordt het complete proces begeleid. Wij schakelen ons vaste team van vakmensen in en doen regelmatige checks op uitvoering en tijdschema.

3. Huis verhuren.

Soms zijn er bepaalde vergunningen nodig voor verhuur in Amsterdam. Deze kunnen wij namens u aanvragen. Wij durven te zeggen dat door onze ervaring en kennis de vergunningen dan bijna altijd afgegeven worden. Wij proberen dit traject altijd zo snel mogelijk te starten, omdat het vaak veel tijd in beslag neemt. Wij kunnen voor u binnen de beoogde doelgroep geschikte huurders zoeken. Bij de standaard dienstverlening is het opstellen van huurcontracten en maken van check-ins bij aanvang van de huur inbegrepen. Tevens helpen wij de huurders op weg met de vele formaliteiten, zodat alles vlekkeloos verloopt.

4. Huis beheren.

Nadat de huurders in de woning getrokken zijn, is het nog niet achterover leunen voor de verhuurder. Actief beheer vergt veel energie, dit betreft kleine en grote praktische zaken. Om u deze kopzorgen uit handen te nemen, kunt u kiezen voor onze beheerservice voor een schappelijk bedrag per maand. Huurders nemen dan rechtstreeks contact met ons op bij defecten of vragen. Ook zijn wij voor de verhuurder een aanspreekpunt bij praktische zaken.